teres 2013.09.04. 08:53

Tanya

Nyilván minden kisgyerekes anyuka találkozott már az újságosoknál kapható tanyasi állatokkal és a hozzájuk tartozó kis könyvecskékkel. Mi a nagyszülőktől kaptuk az elsőt (és azóta a többit is) és egyből nagyon megszerettük őket, mert a könyvecskék is jók, no meg az állatfigurák is nagyon helyesek. Lehetett volna rendelni hozzá mindenféle kutyafülét: hátizsákot, "terepasztalt", stb., de nem tetszett nekünk egyik se. Ezért aztán úgy döntöttem, hogy csinálok én egy takarót a gyönyörűen alakuló állatgyűjteményhez.

tanya3.jpg

A takaró 1x1 méteres, háromrétegű: van benne egy 2 cm-es töltőflies réteg, hogy puha legyen és meleg, van továbbá egy sima hátlapja és természetesen maga a tanya. A három réteg több helyen is össze van steppelve, hogy a rétegek ne csúszkáljanak egymáson és körben kapott egy szép szegélyt.

tanya1.jpg

A tanyán van mindenféle terep: erdő, zöldséges kert, virágos kert, szántóföld és legelő, illetve egy kis kacsaúsztató. Az épületek, ólak és karámok elemeit még gyűjtögetjük, de az állatokkal már remekül lehet játszani.

tanya2.jpg

A takaróban az is nagyon jó, hogy más játékokkal is kombinálható. A gyerekünk kapott például egy fa vonatos játékot, amit szintén fel lehet építeni egy ilyen izgalmas terepen.

Mielőtt szó érné a ház elejét: a kiadó (sajnos) nem fizetett ezért a kis reklámért. Nyilván nem is tudnak róla, hogy az anyukákat így megmozgatják a kis állatfiguráik.

Aki kedvet kapott az alkotáshoz, annak kellemes időtöltést kívánok. Érdemes már előre gondolni a karácsonyra és nekiállni, hogy biztosan kész legyen addig. Ez magamnak is szól, szeretem jól elnyújtani a dolgokat...

A bejegyzés trackback címe:

https://teres.blog.hu/api/trackback/id/tr345494554

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása